Derékfájás

Derékfájás – szüntessük meg a fájdalmat és az okokat is

A derékfájásról…

Napjainkban a derékfájás egyre elterjedtebb, mondhatjuk népbetegség. Számtalan olyan hatás éri a szervezetünket, amely kiválthatja a derékfájást, mint például az ülő életforma, vagy az egyenetlen terhelés.
A derékfájást illetően mégis fontos tudni, hogy annak ellenére, hogy elterjedt ez nem normális. Nem azt kell megtanulnod, hogy miként tudsz együtt élni vele, hanem azt, hogy mit tehetsz ellene a panaszmentes holnapért.

Első lépésben tudd meg, hogy pontosan mi okozza a derékfájásodat. Ahogy azt a videóban is mondtam, látatlanban nem tudom és nem is akarom megtippelni, hogy mi lehet a derékfájásod oka, viszont egy 15 perces díjmentes telefonos konzultáció keretében már sokkal többet tudok neked mondani. Nincs kötelezettség, nincs veszteni való – kérd még ma!

Mitől fáj a derekam?

Azaz a derékfájás néhány lehetséges oka

Ahány ember, annyi féle derékfájás. A derékfájás nem csak életmód, de genetika kérdése is. Az izmok, az ízületek, a testünk felépítése mind befolyásolja, hogy kialakul-e derékfájás, és ha igen, akkor mi a kiváltó ok.

A derékfájást okozhatja többek közt:

A

porckorong probléma

A

gyulladás

A

kisízületi rendellenesség

A

gyenge izomzat

És ez még csak a jéghegy csúcsa. Mindegyikre más-más tünetegyüttes jellemző és más-más kezeléssel lehet megszüntetni. Ezért is javaslom neked, hogy felejtsd el az „ez mindenkinek elmulasztja a derékfájását” praktikákat, valamint a „menj úszni, attól jobb lesz” klisét, és helyette válaszd a személyre szabott megoldást. Első lépésként kérd a 15 perces ingyenes telefonos konzultációt, ahol szakértőnk a panaszaid alapján már pontosabban meg tudja mondani, hogy mi okozhatja a derékfájásod. Halogatás helyett cselekedj most – foglald le konzultációs időpontodat!

Mit tehetek, hogy elmúljon a derékfájásom?

Derékfájás kezelése

R

Először is tudd meg pontosan, hogy mi a derékfájásod kiváltó oka, majd ennek a megszűntetésére koncentrálj!

R

A kezelés része lehet a gyógytorna, vagy a manuálterápia is, de első lépésként konzultálj szakértővel és vegyél részt egy komplett mozgásanalízisen, ahol a kiváltó okokra fény derül!

R

Tudod ahhoz, hogy a 15 perces telefonos konzultációt szakértőnkkel igénybe tudd venni, nem kell mást tenned, csak kérned – élj a lehetőséggel!

s

Figyelem

Egy elhanyagolt derékfájás komoly fájdalmakat és akár maradandó károkat okozhat, és az ok magától soha nem fog elmúlni, sőt idővel romolhat is. Ne ess bele ebbe a hibába – tedd meg az első lépést a derékfájás megszűntetéséért, és kérd az ingyenes konzultációt!

Díjmentes telefonos konzultáció

Derékfájás

A legrövidebb út a panaszok csökkentéséhez

Olvasd el figyelmesen az alábbi pontokat és töltsd ki a konzultációkérő űrlapot.

Testtáj kiválasztása

Válaszd ki a legjellemzőbb tünetegyüttest

Válaszd ki, hogy az adott testtájon melyik az az egy tünetegyüttes, amelyik a legjellemzőbb a te panaszodra.

Időpont választása a telefonos konzultációra

Válaszd ki, hogy melyik munkanapon és melyik napszakban lenne a legmegfelelőbb Neked, hogy gyógytornász kollégánk felhívjon. A díjmentes telefonos konzultáció semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Személyes adatok megadása

Add meg vezeték- és keresztneved, e-mail címed, mobil telefonszámod, majd kattints az elküldöm gombra. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem tudsz regisztrálni.

Nézd meg a postaládád

Az általad megadott napon és napszakban kollégánk keresni fog, de addig is kapsz tőlünk egy, a megadott problémádhoz kapcsolódó mini pdf tanulmányt. Ha a válaszlevél a tanulmánnyal nem érkezne meg 24 órán belül, kérlek ellenőrizd a promóciók/levélszemét mappádat is. Ha ott sem érkezne meg, írj nekünk!