Sportrehabilitáció

Vissza a pályára

Tartósan, újrasérülés nélkül

Pre- és rehabilitációs programok

A sportolók életében egy komolyabb sérülés akár a karrierük végét is jelentheti. A speciálisan sportolókra és élsportolókra szabott pre- és rehabilitációs programok, amelyek lehetővé teszik a sportági edzésekhez való visszatérést gyors, biztonságos és tartós megoldást nyújtanak. Tudj meg róla többet

Speciális sportrehabilitációs programok

A speciális sportrehabilitációs programok kialakításakor nem elég az általános kezelési protokollokkal tisztában lenni. Sportolók kezelésével, a sportba történő visszatéréssel foglalkozni egy nagyon komoly, igen nagy felelősséggel járó munka.

Ahhoz, hogy egy-egy sérülés után biztos lehess abban, hogy készen áll a szervezeted az újabb kihívásra, a normál edzésre, vagy akár a versenysportra is, ahhoz a folyamatos, szintenként nagyon alaposan átgondolt gyógytornára, sportspecifikus rehabilitációs gyakorlatokra, folyamatos visszatesztelésekre és az edzésbe való fokozatos, kontrollált átmenetekre van szükség.

Mivel a tudomány folyamatosan halad előre, így ebben igazán napra kész tudással kell rendelkezni ahhoz, hogy felelősen meghozhassuk a döntést a sportba történő visszatérésről.

Mi erre készen állunk, és a lehető leghamarabb kihozzuk belőled a legtöbbet.

Egyéni sportrehabilitáció

A sportrehabilitációs programok mind sportágra és egyénre szabottak.

Épp ezért elképzelhetetlen, hogy bármely ilyen program a limitációk, rizikófaktorok feltárása nélkül kezdődjön el, hiszen csak ezek után tudja az élsport területén nagy tapasztalattal rendelkező gyógytornász csapatunk kidolgozni az egyénre szabott rehabilitációs programot.

Mivel nincs két egyforma sérülés, két tökéletesen egyforma test, nincs két egyforma metabolizmus, ezért a kezeléseknél alapelvünk az egyéni, folyamatosan kontrollált rehabilitáció, melyben az aktív izommunkát az idegrendszeri fejlesztéssel és szükség esetén manuális technikákkal kombinálunk a minél hatékonyabb kezelés, minél gyorsabb gyógyulás érdekében.

Sportrehabilitáció – folyamatos mérések, gyors visszatérés, maradandó előnyök

A sportrehabilitációban nem csak a kezelések elején van nagy szerepe a méréseknek, visszateszteléseknek, hanem a teljes program alatt.

Ebből látjuk, hogy a közös munkával valóban milyen eredményeket értünk el. Ezek a mérések lehetnek izomerő-tesztek, vagy speciális mozgásszervi tesztek az adott sérüléstől, panasztól függően.

Sportrehabilitáció – Fizioterápiás és manuálterápiás módszerek fúziós alkalmazása

Nincs egy varázs módszerünk. A közel 10 éves szakmai és az élsportban szerzett tapasztalatunknak köszönhetően a rendelkezésünkre álló módszereket és eszközöket a legjobb tudásunk szerint és a legkorszerűbb nemzetközi ajánlásoknak megfelelően alkalmazzuk.

Nekünk is célunk, hogy a sportoló mihamarabb újra csúcsformában legyen, ám semmiképp nem egy újabb sérülés esélyét kockáztatva! A túl korai sportba történő visszatérés, a nem eléggé komplex szemléletű kezelés nem tesz alkalmassá arra, hogy a sérülés esélyét minimalizáld. Ezért kell a nagy szaktudású szakértő rehabilitációs csapat a sportoló mellé. Mi itt ezt nyújtjuk neked.

A sportrehabilitációs programunkban részt vevő sportolók elmondhatják, hogy a kezelés megkezdését követően a lehető leggyorsabban vissza tudnak térni a sportági edzéshez, vagy akár a versenypályára is.

Nálunk a sportba történő átvezetésben a gyógytornász csapat munkáját követően lehetőséged van kiváló, elismert edzőink irányításával biztonságosan megkezdeni az edzésmunkát, melyből egyenes út vezet a saját sportpályádra. Ez persze több dologtól is függ, de hidd el: a mi szaktudásunk, a te elhatározásod és a közös munka a leghatékonyabb út, amely a sportpályára vezet vissza.

Kapcsolatfelvétel

Sportrehabilitáció

A legrövidebb út vissza a sportpályára

Olvasd el figyelmesen az alábbi pontokat és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Töltsd ki adataid

Töltsd ki személyes adataid a következő űrlapon.

Miben segíthetünk?

Pár sorban írd le mi helyzet most Veled, mikor és hogyan sérültél meg, mik a panaszaid, stb, majd nyomd meg a “Kapcsolatfelvétel” gombot.

Időpont választása a telefonos konzultációra

Az általad megadott e-mail címre kapni fogsz egy a kapcsolatfelvételedet megerősítő levelet. Ha a válaszlevél nem érkezne meg 24 órán belül, kérlek ellenőrizd a promóciók/levélszemét mappádat is. Ha ott sem érkezne meg, írj nekünk!

Itt keress minket:

Budapest, Márvány utca 17, 1012 Magyarország

Cím: 1012 Budapest, Márvány utca 17.

Flex Gym 2. emelet. GPS: 47.495847, 19.024169