Térdfájás

Térdfájás – szüntesd meg lépésről-lépésre

A térdfájásról…

Térdfájás – lehet, hogy hirtelen belenyilall, lehet, hogy folyamatosan kínoz. Lehet, hogy sétálás, vagy állás közben jelentkezik nálad a térdfájás, de akár az éjszakáidat is tönkreteheti.

Akárhogy is, a legfontosabb, hogy nem elfogadni kell, hanem tenni ellene.

Első lépésben tudd meg, hogy pontosan mi okozza a térdfájásodat! Ennek első lépéseként kérd a 15 perces díjmentes telefonos konzultációt szakemberünkkel, melynek keretében segítünk megfejteni, merre keresd a megoldást és elmagyarázzuk, mi minden állhat a panaszok hátterében… Nincs kötelezettség, nincs veszteni való – kérd még ma, és tegyél a térdfájásod ellen!

Mitől fáj a térdem?

Azaz a térdfájás lehetséges okai

A térdfájást számtalan dolog kiválthatja.

Például a térdfájást okozhatja:

A

Porckopás

A

Aszimmetrikus izomzat

A

Meniscus eredetű probléma

A

Szalagsérülés

És ez még csak egy pár példa. Sok egyéb kiváltó oka lehet annak, hogy térdfájás kínoz. Arról nem is beszélve, hogy a térdfájásodat a személyes anatómiai adottságiad is befolyásolják.

Az, hogy neked mi okozza, és legfőképpen mivel lehet a leghatékonyabban megszüntetni a térdfájásodat nem lehet egy klisével megválaszolni. Ezért is javaslom neked, hogy válaszd a személyre szabott megoldást! Első lépésként kérd a 15 perces ingyenes telefonos konzultációt, ahol szakértőnk a panaszaid alapján nagy valószínűséggel meg tudja mondani, hogy mi okozhatja a térdfájásodat. Halogatás helyett cselekedj most – foglald le konzultációs időpontod!

Mit tehetek, hogy elmúljon a térdfájásom?

Térdfájás kezelése

R

Először is derítsd ki, hogy mi a te térdfájásod valódi oka és ennek a megszüntetésére koncentrálj.

R

A térdfájás kezelésének része lehet a gyógytorna, vagy akár egy manuálterápia is, de első lépésként konzultálj szakértővel, és vegyél részt egy komplett mozgásanalízisen, ahol a kiváltó okokra pontosan és garantáltan fény derül!

R

Ehhez kérd a 15 perces telefonos konzultáció szakértőnkkel. Nincs kötelezettség, nincs veszteni való – kérd még ma, és tegyél a térdfájásod ellen:

s

Figyelem

Egy elhanyagolt térdfájás komoly fájdalmakat és akár maradandó károkat okozhat, és magától soha nem fog elmúlni, sőt idővel csak romlik. Ne ess bele ebbe a hibába – tedd meg az első lépést a térdfájás megszűntetéséért, és kérd az ingyenes konzultációt!

Díjmentes telefonos konzultáció

Térdfájás

A legrövidebb út a panaszok csökkentéséhez

Olvasd el figyelmesen az alábbi pontokat és töltsd ki a konzultációkérő űrlapot.

Testtáj kiválasztása

Válaszd ki a legjellemzőbb tünetegyüttest

Válaszd ki, hogy az adott testtájon melyik az az egy tünetegyüttes, amelyik a legjellemzőbb a te panaszodra.

Időpont választása a telefonos konzultációra

Válaszd ki, hogy melyik munkanapon és melyik napszakban lenne a legmegfelelőbb Neked, hogy gyógytornász kollégánk felhívjon. A díjmentes telefonos konzultáció semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Személyes adatok megadása

Add meg vezeték- és keresztneved, e-mail címed, mobil telefonszámod, majd kattints az elküldöm gombra. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem tudsz regisztrálni.

Nézd meg a postaládád

Az általad megadott napon és napszakban kollégánk keresni fog, de addig is kapsz tőlünk egy, a megadott problémádhoz kapcsolódó mini pdf tanulmányt. Ha a válaszlevél a tanulmánnyal nem érkezne meg 24 órán belül, kérlek ellenőrizd a promóciók/levélszemét mappádat is. Ha ott sem érkezne meg, írj nekünk!