Vállfájás

Vállfájás – szabadulj meg tőle

A vállfájásról…

A vállfájás kialakulhat hosszú idő alatt, de akár rád törhet gyorsan egy rossz mozdulat után is. Minél előbb kezdesz foglalkozni a vállfájással, annál valószínűbb, hogy még visszafordítható, a fájdalom megszüntethető.

Ehhez viszont tenni kell – fel kell kutatni az okát, és azt kell szakszerűen megszűntetni. Hosszútávon ugyanis csak így tudsz megszabadulni a vállfájástól.

Első lépésben tudd meg, hogy pontosan mi okozza a vállfájásod! Ennek első lépéseként kérd a 15 perces díjmentes telefonos konzultációt szakemberünkkel, melynek keretében segítünk megfejteni, merre keresd a megoldást és elmagyarázzuk, mi minden állhat ennek hátterében. Nincs kötelezettség, nincs veszteni való – kérd még ma, és tegyél a vállfájásod ellen!

Mitől fáj a vállam?

Azaz a vállfájás lehetséges okai

A vállfájást számtalan dolog kiválthatja.

A vállfájást okozhatja többek közt:

A

túlterhelés

A

instabil váll

A

rossz edzés

A vállfájásnak számtalan egyéb kiváltó oka lehet. Arról nem is beszélve, hogy a vállfájásodat a személyes anatómiai adottságaid is befolyásolják. Az, hogy a Te esetben melyik okozza a panaszokat, azt látatlanban nem tudom megmondani. Általánosságok pedig nem fogják megoldani a problémádat. Ha konkrét válaszokat és megoldást keresel a vállfájásodra, akkor kérd a 15 perces ingyenes telefonos konzultációt, ahol szakértőnk a panaszaid alapján már pontosan meg tudja mondani, hogy mi minden okozhatja a vállfájásodat, és milyen megoldások jöhetnek szóba annak kezelésekor. Halogatás helyett cselekedj most – foglald le konzultációs időpontod!

Mit tehetek, hogy elmúljon a vállfájásom?

Vállfájás kezelése

R

Először is tudd meg pontosan, hogy mi a vállfájásod kiváltó oka, majd ennek a megszüntetésére koncentrálj!

R

A kezelés része lehet a gyógytorna, vagy a manuálterápia is, de első lépésként konzultálj szakértővel, és vegyél részt egy komplett mozgásanalízisen, ahol a kiváltó okokra fény derül!

R

Tudod ahhoz, hogy a 15 perces telefonos konzultációt szakértőnkkel igénybe tudd venni, nem kell mást tenned, csak kérned – élj a lehetőséggel!

s

Figyelem

Egy elhanyagolt vállfájás komoly fájdalmakat és akár maradandó károkat okozhat, és az ok magától soha nem fog elmúlni, sőt idővel romolhat is. Ne ess bele ebbe a hibába – tedd meg az első lépést a vállfájás megszüntetéséért, és kérd az ingyenes konzultációt!

Díjmentes telefonos konzultáció

Vállfájás

A legrövidebb út a panaszok csökkentéséhez

Olvasd el figyelmesen az alábbi pontokat és töltsd ki a konzultációkérő űrlapot.

Testtáj kiválasztása

Válaszd ki a legjellemzőbb tünetegyüttest

Válaszd ki, hogy az adott testtájon melyik az az egy tünetegyüttes, amelyik a legjellemzőbb a te panaszodra.

Időpont választása a telefonos konzultációra

Válaszd ki, hogy melyik munkanapon és melyik napszakban lenne a legmegfelelőbb Neked, hogy gyógytornász kollégánk felhívjon. A díjmentes telefonos konzultáció semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Személyes adatok megadása

Add meg vezeték- és keresztneved, e-mail címed, mobil telefonszámod, majd kattints az elküldöm gombra. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem tudsz regisztrálni.

Nézd meg a postaládád

Az általad megadott napon és napszakban kollégánk keresni fog, de addig is kapsz tőlünk egy, a megadott problémádhoz kapcsolódó mini pdf tanulmányt. Ha a válaszlevél a tanulmánnyal nem érkezne meg 24 órán belül, kérlek ellenőrizd a promóciók/levélszemét mappádat is. Ha ott sem érkezne meg, írj nekünk!